Marvista İnşaat tek satış yetkilisi Joker Gayrimenkul

Marvista İnşaat tek satış yetkilisi Joker Gayrimenkul

MERSİN’İN en prestijli konut projesi olarak öne çıkan Marvista Premium’da sona gelindi. ‘Hayata Tepeden Bakın’ sloganıyla temeli atılan projede örnek dairenin lansmanı yapıldı.

İnşaat sektöründe büyük bir ilerleme kaydeden Mersin’de yapılmayanı yapmak için harekete geçen Akdeniz Tütün İnşaat’ın merkez Mezitli İlçesi’ne bağlı Davultepe Mahallesi’nde hayata geçirdiği 30 katlı Marvista Premium’un lansmanında iş dünyasının tanıdık isimleri yer aldı.

Projeye ilişkin açıklamalarda bulunan Akdeniz Tütün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Bulut; yaşamı ve kendini seven insanların hayallerini gerçekleştirmeyi amaçladıklarının altını çizdi. Marvista Premium’un Mersin’e yakışır bir proje olduğunu vurgulayan Bulut, yarına güven ve huzurla bakmak isteyen herkesi örnek daireyi incelemeye davet etti.

Projenin yetkili satıcısı Joker Gayrimenkul’un yöneticisi Ümit Mete ise kaliteli yaşama Joker ayrıcalığıyla ulaşılabileceğini dile getirerek,  “Bir başyapıt özelliği taşıyan Marvista Premium’u Mersinlilerle buluşturacağımız için çok heyecanlıyız” ifadesini kullandı.

Öte yandan; Akdeniz Tütün İnşaat Ailesi’ni yalnız bırakmayan Marka Kent Mersin Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş da Fırat Bulut ve Ümit Mete ile birlikte devam eden çalışmaları inceledi.

Adnan AÇIKGÖZ / Marka Kent Mersin – ÖZEL HABER


Akdeniz Tütün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Bulut, Joker Gayrimenkul yöneticisi Ümit Mete ile birlikte




Back to top