Joker Gayrimenkul açıldı - Tarhan En İyisi dedi

Joker Gayrimenkul açıldı - Tarhan En İyisi dedi

EMLAK sektöründe Mersin’in 1 numarası haline gelen Joker Gayrimenkul görkemli bir organizasyonla açıldı. Joker’in Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Mete ve davetlilerle birlikte kırmızı kurdeleyi kesen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Burası Mezitli’de gördüğüm en büyük, en şık ve en iyi danışmanlık ofisi. Joker ekibine başarılar diliyorum” dedi.

Açılış organizasyonunda iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimleri yer aldı. Bir konuşma yaparak ‘Hayırlı Olsun’ temennisinde bulunan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Mezitli, çok hızlı bir şekilde büyüyor. Hızlı büyümeler tek başına yeterli değil. Büyümelerin sağlıklı gelişmesi gerekiyor. Mezitli’de bunu da görüyoruz. Marka firmalar artık Mezitli’de. Mevcut işyerleri kendini yeniliyor. Bugün de bunun örneklerinden birini görüyoruz” ifadesini kullandı.

Joker Gayrimenkul’den övgüyle söz eden Tarhan, “Burası Burası Mezitli’de gördüğüm en büyük, en şık ve en iyi danışmanlık ofisi. Çok geniş bir alana sahip. Zaten tüm işyerleri kendini yenilemek zorunda. Bu hıza dayanmak gerekiyor. Müteahhitlerin kalitesi yükseldi. Çok daha iyi işler çıkıyor. Joker ekibine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Joker Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Mete ise emlak sektöründe uzun yıllardır hizmet verdiklerini ve yeni yapılanmayla ‘Joker’ çatısı altında bir araya geldiklerini söyledi. Mete sözlerini şöyle sürdürdü: “Joker Gayrimenkul, yaklaşık 1 yıldır Mersinimizde faaliyet göstermeye çalışıyor. Son 4-5 aydır Mezitli İlçesi’ndeki ofisimizde hizmet veriyoruz. Kentimizde inşaat firmalarının satışlarında aracılık hizmeti vermeye devam edeceğiz. Gayrimenkul danışmanlığı, ekibimizde yer alan 17 arkadaşlarımızın da tek işi. Hepsi bu işe gönül vermiş ve eğitimini almış kişiler. Birçok programa tabi tutuldukları için işlerine profesyoneller. Bundan sonra ekibimiz daha da güçlenecek. Mersin’deki tüm gayrimenkullere aracılık etmek istiyoruz.”






















Back to top